Support

Ben je vergeten hoe je iets deed of zijn er dingen veranderd?
Kies beneden een specifieke handeling voor meer informatie.

Om je website te kunnen beheren, moet je eerst aanmelden. Scroll op je website helemaal naar beneden en klik op het hangslot: lock

Vul in het venster dat verschijnt het wachtwoord in dat je ten tijde bij publicatie van je website hebt ontvangen. Neem indien je wachtwoord vergeten bent contact op.

Indien de pagina opnieuw laad en je onderaan de taakbalk ziet, ben je succesvol ingelogd en kan je de inhoud wijzigen:


toolbar

Hoe je bepaalde inhoud wijzigt is afhankelijk van het type inhoud.

Tekst
Teksten wijzig je door er op te klikken. Je kan dan gelijk wijzigingen aanbrengen door te typen. Met sneltoetsen op het toetsenbord is het mogelijk de opmaak aan te passen. Zo kan je bijvoorbeeld tekst, eenmaal geselecteerd, dikgedrukt maken met CTRL + B (Windows) of COMMAND + B (MacOS)

Afbeeldingen
Klik op het plaatje dat je wil wijzigen en er wordt gelijk om een vervangend plaatje gevraagd. Let op dat je gekozen afbeelding niet groter mag zijn dan 7,5 MB.

Links
Klik indien je een link wil wijzigen op de link als je bent aangemeld, en er opent een venster voor de tekst en de bestemming van de link. Vul beide in en klik op het vinkje om de wijzigingen door te voeren of op het kruisje om te annuleren.Let op!
Wijzigingen aan de inhoud zijn pas definitief als je de pagina hebt opgeslagen door beneden op de pagina op opslaan te klikken:

Voor de gewenste weergave van je pagina in zoekmachines  
kun je in het SEO menu de titel en beschrijving aanpassen.Titel
Dit is de titel van je website zoals deze wordt weergegeven in de zoekresultaten van de zoekmachines. Geef hier in maximaal 160 tekens de essentie van je website aan.

Beschrijving
Dit is de beschrijving van je website. Deze beschrijving wordt enkel weergegeven in de zoekresultaten indien Google niet in staat is een beschrijving samen te stellen uit jouw inhoud.

Contact